Menu Sluiten Sluiten
Koninklijke Metaalunie Risico Inventarisatie & Evaluatie

Algemene voorwaarden en Privacy Policy

1.1 Gegevens invoeren

De RI&E Metaalbewerking is een online instrument. Als gebruiker voer je gegevens in binnen een beveiligde webomgeving. Je ontvangt hiervoor persoonlijke inloggegevens. Het is niet mogelijk het hele instrument te downloaden.

1.2 Gegevens inzien en wijzigen

In principe ben je als gebruiker de enige die ingevoerde gegevens kan inzien en wijzigen. Het staat je echter vrij om ook anderen (zoals medewerkers, een adviseur en/of je arbodienst) toegang tot het instrument te geven. Bijvoorbeeld om hen een bijdrage te laten leveren aan het invullen en actueel houden van de RI&E. Of om het resultaat te laten toetsen.

1.3 Rechten en beperkingen Koninklijke Metaalunie

De Koninklijke Metaalunie treedt op als beheerder van de RI&E Metaalbewerking. Zonder jouw toestemming hebben wij echter geen toegang tot je gegevens. Ook is het voor ons niet mogelijk deze zonder jouw uitdrukkelijke toestemming aan derden te verstrekken.De Koninklijke Metaalunie kan wel gebruikmaken van samengevoegde gegevens van meerdere gebruikers. Dit gebeurt uitsluitend ten behoeve van het gezamenlijke belang van alle gebruikers van het instrument. En altijd op dusdanige wijze dat uit de gebundelde gegevens geen informatie van of over individuele gebruikers is af te leiden.

1.4 Zorgplichten Koninklijke Metaalunie

De Koninklijke Metaalunie accepteert zonder enig voorbehoud haar verplichting om de privacy van alle gebruikers van de RI&E Metaalunie te respecteren. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ook zal de Koninklijke Metaalunie je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.

1.5 Wijzigingen

De Koninklijke Metaalunie heeft de mogelijkheid om deze Privacy Policy te wijzigen als nieuwe of gewijzigde omstandigheden dit noodzakelijk maken. Op deze pagina is altijd een actuele versie te vinden.

Vragen over privacy?

Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar rie@metaalunie.nl. Wij zijn je graag van dienst!

Inloggen