Menu Sluiten Sluiten
Koninklijke Metaalunie Risico Inventarisatie & Evaluatie

Voorwaarden

Privacy Policy

De RIE Metaalbewerking is een online instrument die u online moet invullen. Het is niet mogelijk het hele instrument te downloaden.

De door u ingevoerde gegevens zijn in eerste instantie uitsluitend door u zelf in te zien en te wijzigen. Alleen als u anderen daarvoor toestemming geeft, kunnen anderen (zoals uw medewerkers, adviseur en/of arbodienst) de door u ingevulde RIE ook inzien, wijzigen en/of toetsen.

Koninklijke Metaalunie heeft als beheerder van RIE Metaalbewerking -zonder uw toestemming- ook geen toegang tot uw individuele bedrijfsgegevens en kan deze ook niet aan derden verstrekken zonder uw toestemming.

Koninklijke Metaalunie kan echter ten behoeve van het gezamenlijk belang wel gebruik maken van de samengevoegde gegevens van alle gebruikers van RIE Metaalbewerking, zonder dat daar weer individuele gegevens van individuele gebruikers uit zijn af te leiden.

Koninklijke Metaalunie respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Koninklijke Metaalunie zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.

Indien u nog vragen heeft over de Privacy Policy van Koninklijke Metaalunie, kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar rie@metaalunie.nl. In geval wijziging in onze Privacy Policy nodig mochten zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Disclaimer

Onder menu "disclaimer" vindt u nog een aantal voorwaarden voor het gebruik van dit instrument. Kortheidshalve verwijzen wij u naar de disclaimer. Lees deze disclaimer eerst!